top of page

contact

bedankt! je mail werd verstuurd

Elux schoonheidsinstituut Mortsel

over elux

Laat ik mezelf kort voorstellen...

 

In 2005 studeerde ik af als schoonheidspecialiste aan Denise Grésiac in Berchem, waarna ik me installeerde in een gezellig kamertje bij mijn ouders in Mortsel. zo ontstond in januari 2006 'Elux'. 

 

De ervaring die ik opdeed tijdens die eerste jaren heeft mijn visie op dit vak vorm gegeven. Ze legde ook een ambitie bloot die de oprichting van een nieuw instituut noodzakelijk maakte. In 2010 verhuisde Elux naar een nieuwe, ruimere locatie in Mortsel.   

 

De naam 'Elux' koos ik niet zomaar. Als schoonheidsspecialiste wil ik mezelf onderscheiden in dat wat voor mij essentieel is in dit vak : persoonlijke en uitgebreide aandacht geven, in een sfeer die u helemaal tot rust laat komen. Een schoonheidsbehandeling die baadt in 'luxe', zonder daarbij de essentie uit het oog te verliezen. U dus...

 

Met mijn groot enthousiasme voor dit beroep laat ik u genieten van zalige gelaatsbehandelingen en relaxerende lichaamsmassages, hand- en voetverzorgingen,... Ontspanning is belangrijk, maar vergeet u toch ook niet uw lichaam te verzorgen. Elux kan u hierbij een heel eind op weg helpen!

 

Tot binnenkort!

Elke

bottom of page